Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Netflix oli vuoden 2018 suosituin sovellus

Jami Virtanen

Netflix oli vuoden 2018 suosituin sovellus
Netflix oli vuoden 2018 suosituin sovellus maailmanlaajuisesti, jos mittatikkuna on sovellukseen käytetty raha.

Kiina on maailman suurin markkina älypuhelimille. Se oli myös suurin markkina sovelluksille vuonna 2018.
Tutkimusyhtiö App Annien mukaan älypuhelinten käyttäjät latasivat vuonna 2018 194 miljardia sovellusta puhelimiinsa. Sovelluksiin käytetty raha ylitti 100 miljardin rajapyykin yhdellä miljardilla. Yhtiön mukaan melkein puolet kaikista sovelluskaupoista tapahtuneista latauksista on kiinalaisten tekemiä, huolimatta siitä, että Google Play ei ole saatavilla maassa. Sovelluksiin käytetystä rahasta kiinalaiset vastasivat 40%:sta.

App Annien mukaan 74% kaikista sovelluksiin käytetyistä rahoista käytettiin erilaisiin peleihin. Maailman laajuisesti ihmiset käyttivät yhteensä 18 miljardia tuntia ostossovelluksissa, joka on kasvanut 45%:a vuodesta 2016.

Raportin mukaan Youtube on myös maailman laajuisesti suosituin videon striimausalusta, Kiinaa lukuun ottamatta, jossa sovellus ei ole saatavilla. Se ei kuitenkaan yllä kärkeen, kun rahan tekemisestä puhutaan vaan kärjestä löytyy Netflix. Youtube on sijalla seitsemän.



Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.