Google julkaisemassa edullisemman version Pixel 3:sta – Videoesittely

Manu Pitkänen

Google julkaisemassa edullisemman version Pixel 3:sta – Videoesittely
Älypuhelinmerkit ovat selvästi siirtymässä kahden kärjen mallista kolmen mallin kärkeen. Enää ei riitä, että lippulaivasta tarjotaan tavallinen malli ja Plus-kokoinen malli, vaan näiden lisäksi valikoimiin tulee tavanomaista edullisempi versio.

Apple siirtyi tällaiseen kolmen kärkeen tänä vuonna ja ilmeisesti myös Samsung on tekemässä vastaavan tempun. Uusimpien vuotojen perusteella Googlekin ottaa mallia, sillä markkinoille on tulossa viime syksynä esiteltyjen puhelimien jatkoksi Pixel 3 Lite. Julkistamattomasta puhelimesta onkin vuotanut nettiin video, jossa laitetta esitellään kattavasti. Alkuperäinen video poistettiin vuodon jälkeen, mutta ulkopuoliset ovat ladanneet sen YouTubeen.

Pixel 3 Lite perustuu Snapdragon 670 -järjestelmäpiiriin ja se sisältää neljä gigatavua käyttömuistia. LCD-näytöllä on kokoa 5,56 tuumaa ja sen resoluutio on 2220 x 1080 pikseliä. Akun kapasiteetti on 2915 milliampeerituntia. Kameran osalta ei ole säästelty, sillä takaa löytyy 12 megapikselin kenno (1,4 mikronin pikselit) sekä optisesti vakautettu optiikka (aukkoluku f/1,8).


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.