Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomi-pomo esittelee videolla taipuvaa puhelinta

Puhelinvertailu

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Xiaomi on julkaissut kotimaassa suositussa sosiaalisessa mediassa videon, jossa esitellään toistaiseksi julkaisematonta älypuhelinta.

Prototyyppivaiheessa oleva laite esiintyy videolla Xiaomin perustajan ja johtajan Lin Binin käsissä. Puhelimen erikoisuus on taittuva näyttö, joka mahdollistaa laitteen taivuttamisen ja käytön kahdessa eri moodissa.

Puhelinta voidaan käyttää tablettikokoluokan laitteena, jonka lisäksi sivut taakse taitettua se näyttäytyy perinteisemmin puhelime kokoluokassa.

Virtanäppäin on laitteen keskellä yläosassa molemmissa moodeissa, ja käyttöliittymä osaa vaihtaa järkevästi moodien välillä.

Vaikka kyseessä on vasta prototyyppi, niin Lin Bin mukaan yhtiö saattaa jopa valmistaa sitä jatkossa, jos vastaanotto on tarpeeksi positiivinen. Nimiehdotuksiakin on jo kaksi: Mi Dual Flex ja Mi MIX Flex.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.