Galaxy S10 ja S10+ -prototyypit esiintyvät uusissa kuvissa

Puhelinvertailu

Galaxy S10 ja S10+ -prototyypit esiintyvät uusissa kuvissa
Samsungin tuleva julkistustapahtuma lähestyy kovaa vauhtia ja samalla Galaxy S10 -huhut ja -vuodot tiivistyvät entisestään.

20. tammikuuta San Fransiscossa esiteltävät huippulaitteet ovat jo vuotaneet monin tavoin, mutta tänään tarjolla on tarkkoja kuvia laitteista, joiden väitetään olevan lopullista laitetta lähellä olevia prototyyppejä.

Saksalaissivusto All About Samsung on saanut käsiinsä kuvia tulevista Galaxy S10 -laitteista, joissa esiintyy niin laitteen uusi design kuin erityisesti uudet kamerakolot näytössä.

Eteenpäin suunnattuja selfie-kameroita on normaalikokoisessa Galaxy S10:ssä yksi ja isommassa Galaxy S10+:ssa kaksi, joka tarkoittaa tietysti myös isompaa koloa näytössä.

Takakamerat vaikuttavat olevan identtisiä ja linssejä löytyy molemmista kolme. Laitteiden alaosasta paljastuu USB-C-liitin, kaiutinritilä sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Sivusto aikoo julkaista lisää kuvia laitteista jatkossa.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.