Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple suunnittelee omia kuulokkeita – Lopun alkua Beats-kuulokkeille?

Jami Virtanen

Apple suunnittelee omia kuulokkeita – Lopun alkua Beats-kuulokkeille?
Applelta odotetaan uusia versioita Airpods-kuulokkeista tänä vuonna, mutta niiden lisäksi Applen huhutaan julkaisevan myös isot over-ear-kuulokkeet.

Apple osti kuulokevalmistaja Beats Electronicsin vuonna 2014, jonka tuotteita ovat esimerkiksi suositut Beats by Dre -kuulokkeet. Nyt niiden tulevaisuus on kuitenkin vaakalaudalla, sillä Bloomebergin mukaan Apple on julkistamassa tänä vuonna omalla brändillään varustetut over-ear -kuulokkeet uusien Airpodsien lisäksi.

Kuulokkeiden ominaisuuksista ei tiedetä vielä paljoa, mutta niiden odotetaan sisältävän päivitetyn W1-piirin, jollainen löytyy myös Airpodseista, joka mahdollistaa välittömän yhdistämisen Applen muihin tuotteisiin. Sen lisäksi kuulokkeiden odotetaan sisältävän vastameluteknologiaa.

Apple ei ole virallisesti esitellyt suunnitelmiaan over-ear -kuulokkeilleen, mutta Bloombergin mukaan ne on odotettavissa vuoden 2019 jälkimmäisellä puoliskolla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.