Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Wolt testaa laajempia kuljetusaikoja – Super Bowl eväät voi nyt tilata kotiinkuljetuksella

Jami Virtanen

Wolt testaa laajempia kuljetusaikoja – Super Bowl eväät voi nyt tilata kotiinkuljetuksella
Suomalainen ruokakuriiripalvelu Wolt testaa laajennettuja kuljetusaikoja tulevana viikonloppuna.

Wolt testaa kolmessa suomalaiskaupungissa laajennettuja kuljetusaikoja viikonloppuna Super Bowlin yhteydessä. Super Bowl on amerikkalaisen jalkapallon kauden huipennus, jota seurataan Suomessakin sankoin joukoin öisestä lähetysajasta huolimatta. Amerikassa tapahtuma pysäyttää koko maan sekä kerää ystävät ja perheet yhteen. Olennaisena osana peliä on myös kotikatsomoiden runsas ruokatarjoilu, josta myös suomalaisseuraajat ovat ottaneet vaikutteita. Tähän Wolt luottaa testatessaan Turussa, Tampereella ja Helsingissä laajennettuja kuljetusaikoja. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Wolt kertoo kuljettavansa asiakkaidensa tilauksia jopa neljään asti.

Ravintoloiden aukioloajoista johtuen sovelluksessa on tarjolla vain osa ravintoloista, joista käyttäjä voi tilata yöpalansa. Wolt ottaa myös tilauksia ennakkoon, joten sovelluksessa tilauksen voi tehdä jo vaikka heti.

Super Bowlissa kohtaavat Los Angeles Rams sekä New England Patriots. Ottelu pelataan Atlantassa Mercedes-Benz Stadiumilla. Peli alkaa maanantaina 02.00 Suomen aikaa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.