>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Pie -päivitykset alkoivat Galaxy Note9:lle – Sisältää muutakin uutta

Manu Pitkänen

Android Pie -päivitykset alkoivat Galaxy Note9:lle – Sisältää muutakin uutta
Samsung on aloittanut Android 9 Pie -ohjelmistopäivityksen jakelun Galaxy Note9 -älypuhelimille Suomessa. OTA-päivityksen voi ladata puhelimeen heti.

Android 9 Pien lisäksi päivityksen asentamiseen on toinenkin hyvä syy: Samsung on nimittäin lisännyt siihen uuden One UI -käyttöliittymän, jossa on otettu aikaisempaa paremmin huomioon isojen ja korkeiden näyttöjen käyttö. Käytännössä One UI:ssa käyttöliittymä on jaettu sovellusnäkymässä kahtia: näytössä on "näyttöalue" ja "vuorovaikutusalue".

Näyttöalueessa esitetään nimen mukaisesti asiaan liittyviä olennaisia perustietoja, kun taas sovellusta käytetään sen alapuolella olevalla vuorovaikutusalueella. Käytännössä puhelimen käyttö yhdellä kädellä pitäisi helpottua olennaisesti, kun tärkeitä painikkeita ei ripotella näytön yläreunaan.

Käyttöliittymän muutoksia Samsung on käynyt tammikuun alussa julkaistussa artikkelissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.