Arvostatko akkukestoa puhelimessa? Tämä puhelin on kuin tehty sinulle

Manu Pitkänen

Arvostatko akkukestoa puhelimessa? Tämä puhelin on kuin tehty sinulle
Energizer tunnetaan maailmalla parhaiten tavanomaisten paristojen valmistajana – Suomessakin myytävät Varta-paristot ovat Energizerin käsialaa. Vaikka maailma on siirtymässä elektroniikan käytössä kohti liikkuvampaa, ei paristojen tarve ole kasvamassa akkujen yleistymisen takia. Energizer yrittää kuitenkin säilyä ihmisten mielissä virtaa tarjoavana brändinä erilaisen laitteiden muodossa.

Brändinsä vahvistamiseksi Energizer aikoo esimerkiksi esitellä helmikuun lopulla MWC-messuilla peräti 26 uutta älypuhelinta. Valtaosa puhelimista on teknisesti vaatimattomia perustason puhelimia, mutta muutamia erikoisuuksiakin listalle mahtuu. Yhtiö on esimerkiksi tuomassa markkinoille älypuhelimen, jossa on peräti 18 000 milliampeeritunnin akku.

Näin suuria varauskapasiteetteja nähdään yleensä mobiiliakuissa, joilla voi näppärästi ladata puhelimen akun vaikkei lähistöllä olisikaan pistorasioita. Isojen puhelimien akkujen kapasiteetti liikkuu usein 3000–4000 milliampeeritunnin paikkeilla, joten Energizerin erikoismallissa käytetään kapasiteetiltaan jopa kuusinkertaista akkua.Energizer on myös lanseeraamassa taittuvanäyttöisen puhelinmallin sekä älypuhelimen, jossa on pop-up-kamera.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.