Arvostatko akkukestoa puhelimessa? Tämä puhelin on kuin tehty sinulle

Manu Pitkänen

Arvostatko akkukestoa puhelimessa? Tämä puhelin on kuin tehty sinulle
Energizer tunnetaan maailmalla parhaiten tavanomaisten paristojen valmistajana – Suomessakin myytävät Varta-paristot ovat Energizerin käsialaa. Vaikka maailma on siirtymässä elektroniikan käytössä kohti liikkuvampaa, ei paristojen tarve ole kasvamassa akkujen yleistymisen takia. Energizer yrittää kuitenkin säilyä ihmisten mielissä virtaa tarjoavana brändinä erilaisen laitteiden muodossa.

Brändinsä vahvistamiseksi Energizer aikoo esimerkiksi esitellä helmikuun lopulla MWC-messuilla peräti 26 uutta älypuhelinta. Valtaosa puhelimista on teknisesti vaatimattomia perustason puhelimia, mutta muutamia erikoisuuksiakin listalle mahtuu. Yhtiö on esimerkiksi tuomassa markkinoille älypuhelimen, jossa on peräti 18 000 milliampeeritunnin akku.

Näin suuria varauskapasiteetteja nähdään yleensä mobiiliakuissa, joilla voi näppärästi ladata puhelimen akun vaikkei lähistöllä olisikaan pistorasioita. Isojen puhelimien akkujen kapasiteetti liikkuu usein 3000–4000 milliampeeritunnin paikkeilla, joten Energizerin erikoismallissa käytetään kapasiteetiltaan jopa kuusinkertaista akkua.Energizer on myös lanseeraamassa taittuvanäyttöisen puhelinmallin sekä älypuhelimen, jossa on pop-up-kamera.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 527 €

Oppo Reno 8 Lite 5G – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 8 Lite 5G
326 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 496 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -33%

Xiaomi 12X
707 € Proshop
891 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1328 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.