Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Buds -kuulokkeiden uudenlainen lataus sen huippuominaisuus?

Puhelinvertailu

Galaxy Buds -kuulokkeiden uudenlainen lataus sen huippuominaisuus?
Samsung järjestää parin viikon kuluttua Unpacked 2019 -tapahtuman San Fransiscossa. Kyseisestä tapahtumasta odotetaan muun muassa kolme eri Galaxy S10 -mallia kymmenvuotisen Galaxyn kunniaksi.

Tämän lisäksi huhuissa ovat olleet jo FCC:n testien myötä vuotaneet Galaxy Buds -kuulokkeet, jotka ovat tiettävästi jatkoa Samsungin aiemmille Gear IconX -kuulokkeille.

Mutta mitä uutta niillä on tarjota nimen lisäksi aiempiin IconX-kuulokkeisiin verrattuna? Huhut kertovat, että ainakin täysin uudenlaisen latausmahdollisuuden.

Muiden langattomien nappikuulokkeiden tavoin Galaxy Budsit latautuvat vuotaneiden tietojen mukaan kotelossa, mutta tämän lisäksi kotelon lataaminen onnistuu johdon lisäksi Galaxy S10 -älypuhelimella.

Vastaavanlaista tekniikkaa esitteli jo Huawei viimeisimmän lippulaivamallin Mate 20 Pro:n kanssa. Nyt Winfuture.de kertoo, että Galaxy S10 pystyy lataamaan Galaxy Buds -kotelon langattomasti.

Tiedot eivät kerro onko langaton lataus mahdollista muihinkin laitteisiin vai ainoastaan Galaxy Buds -kuulokkeisiin. Toki tässä vaiheessa koko huhu kannattaa vielä ottaa varauksella, mutta jäämme odottamaan mielenkiinnolla julkistusta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.