Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein seuraava huippumalli esitellään vasta maaliskuun lopussa

Jami Virtanen

Huawein seuraava huippumalli esitellään vasta maaliskuun lopussa
Useat älypuhelinvalmistajat ovat päättäneet esitellä uudet lippulaivamallinsa helmikuun lopussa järjestettävässä MWC:ssä (Mobile World Congress) tai aikaisemmin.

Esimerkiksi Sonylta, LG:lta ja Samsungilta odotetaan uusia puhelimia jo helmikuun aikana.

Viime aikoina vakoiluskandaaleissa rypeneen Huawein uutta lippulaivamallia saadaan kuitenkin odotella jopa maaliskuun loppuun saakka. Virallista ilmoitusta julkaisutilaisuudesta ei olla vielä saatu, mutta Huawei Puola paljasti uuden P30-mallin julkaistuksen tapahtuvan Ranskassa seuraavan kuun lopussa.

Ajankohtaa ei voi pitää suurena yllätyksenä, sillä Huawein edellinen P-sarjan malli julkaistiin viime vuonna samoihin aikoihin. Uuden mallin odotetaan tuovan 3,5 millin kuulokeliitännän takaisin sekä sisältävän OLED-näyttöön upotetun sormenjälkiskannerin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.