HIGH.FI Uutisvahti Androidille päivittyi: v1.148 kyselee vähemmän oikeuksia, toimii paremmin Android Pien kanssa

Petteri Pyyny

Rakastettu uutissovellus päivittyi: HIGH.FI Androidille korjaa bugeja, kyselee vähemmän oikeuksia
Huikealla käyttäjäarvioiden keskiarvolla vuodesta toiseen jatkava uutissovelluksemme, HIGH.FI Uutisvahti Androidille, on päivittynyt pitkästä aikaa. Uusi versio parantaa mm. yhteensopivuutta Android Pie -käyttöjärjestelmän kanssa.

HIGH.FI Uutisvahti on siis sovellus, joka seuraa käytännössä kaikkia suomalaisia, ilmaiseksi luettavissa olevia uutissivustoja ja kokoaa kaikki uutiset yhteen, helposti selailtavaan listaan. Tämän lisäksi sovelluksen kautta voi seurata myös kuuden muun maan uutistarjontaa, tuhansista uutislähteistä.

HIGH.FI -sovellus Androidilla päivittyi viimeksi vuoden 2017 syksyllä ja sen jälkeen olemme taustalla parantaneet sovellusta pikkuhiljaa, askel kerrallaan. Nyt on hyvä hetki tuoda isompi päivitys myös yleiseen jakeluun, joten julkaisimme v1.148 -version jakeluun tänään.

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Tärkein ja näkyvin uudistus uudessa versiossa on ehdottomasti se, että sovellus ei enää kysele niin paljoa oikeuksia kuin aiemmin. Tämä on ollut tärkein yksittäinen syy, mistä osa käyttäjistämme on valittanut.Toinen, merkittävä uudistus koskee yhteensopivuutta sekä Android Pien että edeltävän Android Oreon kanssa. Sovelluksen widgetin pitäisi nyt päivittyä suuremmalla varmuudella taustalla ja monet muutkin yhteensopivuusongelmat on saatu ratkaistua uusimpien Android-versioiden osalta. Luonnollisesti olemme myös korjanneet kasan bugeja, joita sovelluksesta on viimeksi kuluneen vuoden aikana löytynyt.

Sovellus kyselee enää vain paria oikeutta käytön aikana: se kaipaa pääsyä laitteen mediatiedostoihin siksi, että uutisten ns. thumbnail-kuvat pyritään tallettamaan sinne, säästääkseen datasiirtoa. Toinen oikeus, jota kysellään toisinaan, on laitteen sijainti, jonka avulla pyrimme opettamaan sovellukselle sitä, mitä paikallisuutisia lukijalle kannattaisi tarjota.

Kokeile ihmeessä, sovellus on luonnollisesti täysin ilmainen:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -33%

Motorola Razr 40 Ultra
783 € CDON
1170 € Dustin Home
1179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1160 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.