Android Q:ssa ei ole enää takaisin-painiketta? Näin se korvataan

Manu Pitkänen

Android Q:ssa ei ole enää takaisin-painiketta? Näin se korvataan
XDA-developers on tutkinut Android Q -käyttöjärjestemän vuotanutta kehitysversiota, josta se on saanut selville ainakin yhden paljastuksen: Google saattaa poistaa Android Q:sta takaisin-painikkeen, jolla on päässyt navigoimaan esimerkiksi sovelluksen sisällä edelliseen näkymään.

Muutos vaikuttaa loogiselta, sillä jo nyt Android Piessa alleviivataan kotinäppäimeen perustuvaa eleohjausta. Android Q:ssa eleohjaus siis korvaisi erillisen takaisin-painikkeen, joka on nyt ilmestynyt näytölle aina tarvittaessa. Alla olevassa videossa XDA-developers esittelee miten takaisin-painike on käytännössä korvattu Android Q:ssa: pyyhkäisemällä vasemmalle kotinäppäimestä alkaen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.