Kiinalaisvalmistajan uutuusmallissa pop-up-etukamera

Jami Virtanen

Kiinalaisvalmistajan uutuusmallissa pop-up-etukamera
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Vivo julkaisi 6,4 tuuman OLED-näytöllä varustetun V15 Pro-mallin. Puhelimessa on reunasta reunaa ulottuva näyttö ilman yläreunan koloa.

Etukamera laitteesta kuitenkin löytyy. Kiinalaisvalmistaja on piilottanut 32 megapikselin kameran laitteen sisälle, josta se nousee esiin käytettäessä ja palaa piiloon, kun käyttö loppuu. Laitteen takaa löytyy kolmoiskamera, jossa pääkamerana toimii 48 megapikselin kamera. Lisäksi mukana on 8 megapikselin laajakuvakamera sekä 5 megapikselin kamera syvyyssensorilla varustettuna. Kamerat sijaitsevat allekkain samassa lokerossa, josta etukamera ponnahtaa ylös.

Muiden ominaisuuksien osalta puhelimesta löytyy Snapdragon 675-prosessori, näyttöön upotettu sormenjälkitunnistin, 6 tai 8 gigaa käyttömuistia, 128 gigaa tallennustilaa sekä 3700 mAh:n akku. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android 9 Pie. Latausportista löytyy laitteen yllätys, eikä se ole positiivinen. Kiinalaisvalmistaja luottaa mallissaan edelleen micro-USB-liitäntään.Laite tulee myyntiin ensiksi Intiassa, jossa sen hinta alkaa 28 990 rupiasta eli noin 350 eurosta. Laitteen saapumisesta Euroopan tai Suomen markkinoille ei ole tietoa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -33%

Motorola Razr 40 Ultra
783 € CDON
1170 € Dustin Home
1179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1160 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Google Pixel 7a – hinta laskenut -22%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.