Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Norjan suurin huvipuisto ja kotimainen start-up sopivat yhteistyöstä

Jami Virtanen

Norjan suurin huvipuisto ja kotimainen start-up sopivat yhteistyöstä
Norjan suurin huvipuisto, Dyreparken, on valinnut suomalaisen Yonoton Oy:n pitkäaikaiseksi digitaaliseksi kumppanikseen tuottamaan puistokompleksin mobiiliratkaisuja.

Yonoton rakentaa yhteistyössä Dyreparkenin kanssa innovatiivisen ja käyttäjäystävällisen digitaalisen palvelun huvipuistoympäristöön.
Dyreparkenin mobiilipalvelu rakennetaan Powered by Yonoton -alustalle. Sovellus mahdollistaa vierailijoille ainutlaatuisen palvelukokemuksen.

Dyreparken on lapsiperheiden suosituin nähtävyys Norjassa, ja siellä vierailee vuosittain yli miljoona kävijää. Dyreparken koostuu huvipuistosta, eläintarhasta, vesipuistosta ja neljästä hotellista.

Dyreparkenin vierailijat pääsevät käyttämään uutta sovellusta jo tulevalla kesäkaudella.

"Dyreparkenin tavoitteellisuus on tehnyt meihin suuren vaikutuksen. He ovat omalla alallaan todellisia edelläkävijöitä siinä, miten digitaalisuutta hyödynnetään omassa liiketoiminnassa. Odotamme pitkää ja menestyksekästä yhteistyötä Dyreparkenin kanssa", Yonottoman toimitusjohtaja Teemu Karenius sanoo.Suomalaisyritys on tullut tunnetuksi Yonoton-sovelluksestaan, joka on käytössä jo monissa urheilutapahtumissa. Sovelluksella voi esimerkiksi tilata jääkiekko- ja jalkapallo-otteluissa tauko eväät omalle istumapaikalle erätauolla tai puoliajalla. Yritys on palkittu lukuisissa koti- ja ulkomaisissa kilpailuissa innovatiivisista palveluistaan.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.