Jo neljä viidestä Applen puhelimesta on päivitetty iOS 12:een

Jami Virtanen

Jo neljä viidestä Applen puhelimesta on päivitetty iOS 12:een
Applen mobiililaitteiden uusin käyttöjärjestelmä, iOS 12, julkaistiin neljä ja puoli kuukautta sitten. Applen antamien lukujen mukaan omenapuhelimien ja -tablettien käyttäjät pitävät käyttöjärjestelmänsä ajan tasalla, sillä jopa 80% laitteista on päivitetty uusimpaan versioon iOS:sta.

Applen mukaan 83% viimeisen neljän vuoden aikana myydyistä laitteista pyörii iOS 12:sta. Prosentti pienenee vain hieman, kun mukaan otetaan kaikki aktiiviset iOS-laitteet. 80% kaikista laitteista pyörivät uusimmalla versiolla Applen käyttöjärjestelmästä. 12% laitteista käyttää edellistä, iOS 11, versiota ja loput 8% aikaisempia versioita.

Tammikuun alussa iOS 12 oli asennettuna 78% viimeisen neljän vuoden aikana myytyihin laitteisiin, joten kasvua on tapahtunut 5% viimeisten viikkojen aikana. Käyttäjät ovat päivittäneet iOS 12:een huomattavasti nopeammin kuin iOS 11:een. Se oli asennettuna vain 76% laitteista viime vuoden huhtikuuhun mennessä.Applen keskittyminen siirtyy kuitenkin jälleen pikkuhiljaa jo kohti seuraavaa versiota. Yhtiön odotetaan esittelevän iOS 13:en totuttuun tapaan sovelluskehittäjilleen tarkoitetussa Worldwide Developers Conferencessa kesäkuun alussa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.