Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm esitteli ensimmäisen 5G:llä varustetun järjestelmäpiirin

Manu Pitkänen

Qualcomm esitteli ensimmäisen 5G:llä varustetun järjestelmäpiirin
Qualcomm paljasti Barcelonan MWC-messuilla aikeensa yhdistää 5G-yhteyksiä tukevat modeemit sen järjestelmäpiireihin vuodesta 2020 alkaen. Ennen tämän piirin julkaisua, Qualcommin järjestelmäpiirejä käyttävissä 5G-puhelimissa modeemi on omalla erillisellä piirillään.

Nykyinen ratkaisu omalta osaltaan heikentää 5G-puhelimien akkukestoa, koska kahden piirin malli kuluttaa enemmän virtaa kuin integroitu malli. Lisäksi ensimmäisen sukupolven 5G-tuotteet eivät ole täysin optimoituja, mikä entisestään lisää virrankulutusta ja heikentää akkukestoa. Ei siis välttämättä kannata hypätä ensimmäisten joukossa 5G-aikaan – varsinkin kun verkotkin ovat hyvin paikallisia.

Qualcomm ei kertonut vielä kehitteillä olevan 5G:tä tukeavan järjestelmäpiirin nimeä, mutta se on tulossa markkinoille vuoden 2020 alkupuoliskon aikana. Se voi siis hyvin olla Snapdragon 855:n seuraaja.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.