Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony päivitti lippulaivansa – Xperia 1 on tehty elokuvien katseluun

Manu Pitkänen

Sony päivitti lippulaivansa – Xperia 1 on tehty elokuvien katseluun
Sony paljasti MWC-messuilla uusia Xperia-älypuhelimia. Mukana on uusi korkealuokkaiseksi viihdepuhelimeksi rakennettu Xperia 1, joka on rakennettu Qualcommin Snapdragon 855:n ympärille.

Snapdragon 855:n lisäksi Xperia 1:stä löytyy kuusi gigatavua käyttömuistia, 128 gigatavua tallennustilaa sekä kolmesta 12 megapikselin kennosta koostuva kamera, joka tarjoaa perusobjektiivin lisäksi suurlaajakulmaisen objektiivin ja teleobjektiivin. Tavanomaisen 26 millimetrin polttovälin kameran aukkoluku on f/1,6 ja se on optisesti vakautettu teleobjektiivin tavoin. Kameralla voidaan kuvata 4K HDR -videota ja suurhidastettua videota (960 FPS).

Puhelimen kruunu on kuitenkin sen 6,5 tuuman OLED-näyttö, jonka 21:9-kuvasuhde venyttää näytön tarkkuuden 3840x1644 pikseliin. Näyttö tukee HDR10:tä, joten se soveltuu erinomaisesti uutuuselokuvien katseluun.

Sony esitteli myös keskihintaisia puhelimia, jotka on nimetty ehkä hieman hämäävästi Xperia 10:ksi ja Xperia 10 Plussaksi. Puhelimissa on kuuden ja 6,5 tuuman Full HD -tason LCD-näytöt. Molemmissa puhelimissa on kaksoiskamera (13 ja 5 viiden megapikselin sekä 12 ja 8 megapikselin kennot), joilla on mahdollista kuvata 4K-videota. Järjestelmäpiiri on vaihdettu Snapdragon 630:aan ja Snapdragon 636:een. Puhelimien hinnat asettuvat noin 300–400 euroon.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.