Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huipputeknologiaa tavalliselle kansalle – Samsung esitteli Galaxy A50:n

Manu Pitkänen

Huipputeknologiaa tavalliselle kansalle – Samsung esitteli Galaxy A50:n
Kaliforniassa esiteltyjen huippuluokan Galaxy S10- ja Galaxy Fold -puhelimien jatkoksi Samsung on julkistanut tavallisten kansalaisten kukkaroille sopivan Galaxy A50 -mallin.

Erityistä Galaxy A50:ssä on sen kameraan ja näyttöön lisätyt uudet tekniset ominaisuudet. Puhelimen etupuolelta löytyy huima 25 megapikselin kamera ja takapuolella on vuorostaan kolmesta kennosta koostuva kamera: 25 megapikselin (f/1,7), 5 megapikselin (f/2,0) ja 8 megapikselin (f/2,2). Samsungin mukaan kolmoiskamera on suunniteltu tallentamaan maailmaa kuten ihmissilmä sen näkee. Käytännössä kaksi "ylimääräistä" kennoa on tarkoitettu laajakulmakuvien ottamiseen ja syvyyden mittaamiseen.

Kuvien tarkennusta voi halutessaan muuttaa jälkikäteen. Lisäksi kameraohjelmistoon on lisätty tekoälyä, joka auttaa kuvausasetusten määrittämisessä.

Galaxy A50:ssä on 6,4 tuuman Infinity U -näyttö, jonka pohjaan on upotettu sormenjälkilukija. Akun kapasiteetti on varsin suuri, 4000 milliampeerituntia. Galaxy A50:n myynti alkaa maaliskuun aikana ja sen suositushinta on 379 euroa.Katso Galaxy A50:n hinta tästä.

Katso myös Galaxy A50:n seuraaja: Samsung Galaxy A51 julkaistu.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.