Galaxy S10 pistettiin palasiksi – Tältä se näyttää sisältä

Manu Pitkänen

Galaxy S10 pistettiin palasiksi – Tältä se näyttää sisältä
Huomenna Suomessa myyntiin tulevat Samsungin Galaxy S10- ja Galaxy S10e -älypuhelimet on pistetty iFixitin laboratoriossa jo palasiksi. Artikkeli tarjoaa tee se itse -fiksareille ensi käden tietoa siitä, miten puhelin on koottu ja mitä asioita puhelimen korjauksessa kannattaa erityisesti ottaa huomioon. Meille muille artikkeli tarjoaa hauskan sneak peekin puhelimen rakenteeseen.

Rakenteellisesti Galaxy S10 ja S10e eivät poikkea Samsungin aiemmista S-sarjan puhelimista erityisen paljoa, mutta yhden muutoksen iFixit havaitsi: uutuuksissa käytetään aiempaa järeämpää heatpipe-putkistoa, joka viilentää voimakkaasti lämpeneviä komponentteja. Lisäksi näytön taustassa on kuparia ja grafiittia, jotka niin ikään parantavat lämmön johtumista.

Erityisen hyvää arvostelua puhelin ei saa kuitenkaan korjausmielessä, iFixit antoi puhelimelle arvosanan 3/10. Plussaa Galaxy S10 sai yksinkertaisista ruuveista ja modulaarisesta rakenteesta. Huonoja puolia ovat liiman runsas käyttö, latausportin juottaminen kiinni runkoon sekä näytön ja akun vaihdon hankaluus.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.