Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Q:n ensimmäinen beta on julkaistu!

Manu Pitkänen

Android Q:n ensimmäinen beta on julkaistu!
Google on julkaissut ensimmäisen beta-version Android Q:sta. Testiversio on saatavilla kaikille Googlen Pixel-puhelimille ja se on ladattavissa täältä.

Viimeiset neljä vuotta Google on julkaissut tulevan Android-version beta-version jo maaliskuussa – pari kuukautta ennen yhtiön suurta I/O-kehittäjätapahtumaa, jossa uusi Android ja sen ominaisuudet ovat saaneet huomattavan paljon huomiota. Muutetussa julkaisusyklissä kehittäjät pääsevät kiireettömämmin käsiksi uuden Androidin keskeisiin uudistuksiin.

Huomion arvoista Android Q:n kohdalla on kuitenkin se, että ensimmäiset testiversiot eivät ole Developer Preview -tasoa, vaan se on nimetty suoraan betaksi. Tämä indikoi siihen suuntaan, että Android Q:n kehitys on jo tässä vaiheessa varsin pitkällä ja kypsä laajempaan testaukseen. Seuraava beta on tarkoitus julkaista huhtikuussa. Käyttöjärjestelmän on tarkoitus olla julkaisuvalmis kolmannella kvartaalilla (heinä-syyskuussa).Android Q sisältää runsaasti konepellin alle tehtyjä muutoksia. Markkinoiden kannalta uutta on kuitenkin käyttöliittymäoptimointi taitettaville laitteille.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.