Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Edullisempien Pixel-puhelimien tietoja paljastui – Myyntiin keväällä

Manu Pitkänen

Edullisempien Pixel-puhelimien tietoja paljastui – Myyntiin keväällä
Viime syksynä esiteltyjen Pixel 3 -älypuhelimien jatkoksi on tulossa Googlelta kaksi hieman edullisempaa ja teknisesti keskitasoisempaa puhelinta. Nyt näiden puhelimien nimetkin ovat paljastuneet, vaikkei vielä tiedetäkään koska ne tulevat saataville.

Aiemmin puhelimista on käytetty Pixel 3 Lite -nimeä, mutta Androidin uusimmissa koontiversioissa laitteista käytetään nimiä Pixel 3a ja Pixel 3a XL. 9to5Google-verkkosivuston lähteiden mukaan nämä uudet nimet tulevat myös olemaan laitteiden lopulliset markkinointinimet.

9to5Googlen lähteet myös paljastivat puhelimien teknisiä tietoja. Google Pixel 3a:n ja Pixel 3a XL:n näyttöjen koot ovat 5,6 ja 6 tuumaa. Ensinnä mainitusta tiedetään myös, että näytön tarkkuus on 2220x1080 pikseliä ja näytön paneeliteknologia on OLED. Järjestelmäpiirinä käytetään Qualcommin Snapdragon 670:tä ja käyttömuistia on neljä gigatavua. Etukamerassa on kahdeksan megapikselin kenno ja takapuolelta löytyy 12 megapikselin kenno. Akku on kooltaan 3000 milliampeerituntia.Android Policen mukaan puhelimet tulisivat myyntiin kevään aikana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.