Apple julkaisee vihdoinkin sen – AirPowerin piti tulla jo viime vuonna

Manu Pitkänen

Apple julkaisee vihdoinkin sen – AirPowerin piti tulla jo viime vuonna
Apple harvemmin esittelee vaporwareksi osoittautuvia tuotteita, mutta vuonna 2017 esiteltystä AirPower-latausalustasta on näyttänyt tulevan sellainen. Alun perin latausalustan piti tulla myyntiin vuonna 2018, mutta se ei ole vieläkään myynnissä.

Wall Street Journalin mukaan AirPower-latausalusta saattaisi vihdoin olevan tulossa markkinoille, sillä Applen kerrotaan antaneen luvan tuotteen tuotannon aloittamiseksi. AirPowerin avulla käyttäjä voisi ladata langattomasti uusimpia iPhoneja, Apple Watchia sekä uusien AirPods-kuulokkeiden suojakoteloa – samanaikaisesti.

Latausalustan julkaisun ongelmana on ilmeisesti ollut ylikuumeneminen, kun ladattavana on useampia laitteita. Apple ei ole toistaiseksi päivittänyt AirPowerin julkaisuaikataulua, joten julkaisu vuodelle 2018 on edelleen virallisesti voimassa – vaikkei niin koskaan käynytkään.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.