Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple peruutti tuotejulkaisun – Harvinainen epäonnistuminen

Manu Pitkänen

Apple peruutti tuotejulkaisun – Harvinainen epäonnistuminen
Vielä viikko sitten huhuttiin, että Apple on vihdoin antanut sopimusvalmistajilleen luvan aloittaa AirPower-latausalustan tuotannon. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että on käynyt täysin päinvastoin: AirPower on nyt virallisesti hyllytetty, eikä sitä aiota enää julkaista.

Applen laitteistosuunnittelun johtaja Dan Riccio kertoi TechCrunchille, ettei AirPowerin kehityksessä päästy Applen vaatimalle laatutasolle, minkä takia projekti on peruttu kokonaan. Vuoden 2017 lopulla esitellyn latausalustan piti tulla markkinoille vuoden 2018 aikana, mutta tiedetysti sitä ei ole näkynyt kauppojen hyllyllä lainkaan.

AirPowerin ongelmaksi osoittautui ilmeisesti kolmen käämin tuottama lämpöenergia, joka kuumensi laitetta liiaksi. Alustan piti kyetä lataamaan kolmea eri laitetta samaan aikaan.

Apple julkaisee harvemmin vaporwarea, joten AirPower jää varmasti pitkäksi aikaa jonkinlaiseksi esimerkiksi Applen insinöörien kuolevaisuudesta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.