Pudotusvertailussa Samsung Galaxy S10+ ja iPhone XS Max

Puhelinvertailu

Pudotusvertailussa Samsung Galaxy S10+ ja iPhone XS Max
Huippupuhelinten design-osastoilla on päädytty viimeisten parin vuoden aikana melkoisen tasapaksusti samankaltaiseen ratkaisuun taukoamatta. Tyypillisin huipputason älypuhelimen design on tietysti nk. glass sandwich, joka tarjoaa lasia edessä ja takana.

Vaikka kyseessä on tietysti Gorilla-lasia ja useimmissa tapauksissa tietysti saatavilla olevista versioista se uusin sukupolvin, joka tarjoaa parasta suojaa vahingoilta, niin kyseessä on edelleen lasi.

Niinpä erityisesti laitteen pudottaminen on erittäin pelottava kokemus, joka useissa tapauksissa päätyy lasin rikkoontumiseen mikäli puhelinta ei ole päällystänyt esimerkiksi suojakuorilla.

Kahden markkinoiden suosituimman glass sandwich -laitteen kestävyyttä on testattu PhoneBuffin toimesta. Oheisella videolla pudotustesti tehdään Applen iPhone XS Maxille ja Samsungin Galaxy S10+:lle.

Lopputulos oli melkoisen ennalta-arvattava: molempien lasit rikkoutuivat. Pisteetkin toki annettiin ja niissä Apple otti hienoisen voiton. Erityisenä heikkoutena oli Galaxy S10+:n sormejälkilukija, joka lopetti toimintansa iskuista.Mikäli Galaxy S10+:n suoriutuminen harmittaa, niin ei hätää, Samsungilla on nimittäin tarjolla keraamisella takakuorella varustettu versio, joka kestää pudotuksia merkittävästi paremmin. Valitettavasti näyttö rikkoutuu silti helposti.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Apple iPhone 14 Pro Max – hinta laskenut -14%

Apple iPhone 14 Pro Max
949 € Teleoutlet
1249 € Elisa
1255 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1109 €

Motorola Edge 30 Ultra – hinta laskenut -14%

Motorola Edge 30 Ultra
625 € CDON
730 € Hobby Hall
749 € Power

Alin hinta viikko sitten: 729 €

Apple iPhone 14 Pro – hinta laskenut -13%

Apple iPhone 14 Pro
849 € Teleoutlet
999 € DNA
1079 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 979 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.