Pudotusvertailussa Samsung Galaxy S10+ ja iPhone XS Max

Puhelinvertailu

Pudotusvertailussa Samsung Galaxy S10+ ja iPhone XS Max
Huippupuhelinten design-osastoilla on päädytty viimeisten parin vuoden aikana melkoisen tasapaksusti samankaltaiseen ratkaisuun taukoamatta. Tyypillisin huipputason älypuhelimen design on tietysti nk. glass sandwich, joka tarjoaa lasia edessä ja takana.

Vaikka kyseessä on tietysti Gorilla-lasia ja useimmissa tapauksissa tietysti saatavilla olevista versioista se uusin sukupolvin, joka tarjoaa parasta suojaa vahingoilta, niin kyseessä on edelleen lasi.

Niinpä erityisesti laitteen pudottaminen on erittäin pelottava kokemus, joka useissa tapauksissa päätyy lasin rikkoontumiseen mikäli puhelinta ei ole päällystänyt esimerkiksi suojakuorilla.

Kahden markkinoiden suosituimman glass sandwich -laitteen kestävyyttä on testattu PhoneBuffin toimesta. Oheisella videolla pudotustesti tehdään Applen iPhone XS Maxille ja Samsungin Galaxy S10+:lle.

Lopputulos oli melkoisen ennalta-arvattava: molempien lasit rikkoutuivat. Pisteetkin toki annettiin ja niissä Apple otti hienoisen voiton. Erityisenä heikkoutena oli Galaxy S10+:n sormejälkilukija, joka lopetti toimintansa iskuista.Mikäli Galaxy S10+:n suoriutuminen harmittaa, niin ei hätää, Samsungilla on nimittäin tarjolla keraamisella takakuorella varustettu versio, joka kestää pudotuksia merkittävästi paremmin. Valitettavasti näyttö rikkoutuu silti helposti.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -22%

Oppo A77 5G
286 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 367 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.