Tämän vuoden iPhoneihin odotettu uudistus – Luvassa isommat akut

Manu Pitkänen

Tämän vuoden iPhoneihin odotettu uudistus – Luvassa isommat akut
Kesä lähestyy ja samalla lähestyy myös syksyllä julkaistavien iPhonien tuotannon alkaminen. Alaa seuraavien kannalta se tarkoittaa sitä, että uusien iPhonien tekniset tiedot alkavat hiljalleen paljastua.

Apple-analyytikko Ming-Chi Kuon tietojen mukaan tämän vuoden iPhone-mallit toisivat selkeän parannuksen akkukestoon – tai ainakin akkujen kokoon. Apple ei liiemmin markkinoi puhelimiensa akkujen kokoja, vaan markkinoinnissa keskitytään vain akkukestoon.

Kuon mukaan 6,5 tuumaisen iPhone XS Maxin seuraajan akun koko kasvaisi 10–15 prosenttia nykyisestä. Pienemmän iPhone XS:n seuraajan akun koko kasvaisi enemmän, jopa 20–25 prosenttia. Halvimman iPhone XR:n seuraajan akun kapasiteetti vuorostaan pysyisi olennaisesti nykyisellään – kasvua voi olla 0–5 prosenttia.

Akun koon lisäämisen lisäksi Apple on lisäämässä kaikkiin puhelimiin uuden kaksisuuntaisen latauksen, joten puhelinta voi halutessaan käyttää vaikkapa Apple Watchin tai AirPodsien lataamiseen.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.