Tämän vuoden iPhoneihin odotettu uudistus – Luvassa isommat akut

Manu Pitkänen

Tämän vuoden iPhoneihin odotettu uudistus – Luvassa isommat akut
Kesä lähestyy ja samalla lähestyy myös syksyllä julkaistavien iPhonien tuotannon alkaminen. Alaa seuraavien kannalta se tarkoittaa sitä, että uusien iPhonien tekniset tiedot alkavat hiljalleen paljastua.

Apple-analyytikko Ming-Chi Kuon tietojen mukaan tämän vuoden iPhone-mallit toisivat selkeän parannuksen akkukestoon – tai ainakin akkujen kokoon. Apple ei liiemmin markkinoi puhelimiensa akkujen kokoja, vaan markkinoinnissa keskitytään vain akkukestoon.

Kuon mukaan 6,5 tuumaisen iPhone XS Maxin seuraajan akun koko kasvaisi 10–15 prosenttia nykyisestä. Pienemmän iPhone XS:n seuraajan akun koko kasvaisi enemmän, jopa 20–25 prosenttia. Halvimman iPhone XR:n seuraajan akun kapasiteetti vuorostaan pysyisi olennaisesti nykyisellään – kasvua voi olla 0–5 prosenttia.

Akun koon lisäämisen lisäksi Apple on lisäämässä kaikkiin puhelimiin uuden kaksisuuntaisen latauksen, joten puhelinta voi halutessaan käyttää vaikkapa Apple Watchin tai AirPodsien lataamiseen.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.