>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämän vuoden iPhoneihin odotettu uudistus – Luvassa isommat akut

Manu Pitkänen

Tämän vuoden iPhoneihin odotettu uudistus – Luvassa isommat akut
Kesä lähestyy ja samalla lähestyy myös syksyllä julkaistavien iPhonien tuotannon alkaminen. Alaa seuraavien kannalta se tarkoittaa sitä, että uusien iPhonien tekniset tiedot alkavat hiljalleen paljastua.

Apple-analyytikko Ming-Chi Kuon tietojen mukaan tämän vuoden iPhone-mallit toisivat selkeän parannuksen akkukestoon – tai ainakin akkujen kokoon. Apple ei liiemmin markkinoi puhelimiensa akkujen kokoja, vaan markkinoinnissa keskitytään vain akkukestoon.

Kuon mukaan 6,5 tuumaisen iPhone XS Maxin seuraajan akun koko kasvaisi 10–15 prosenttia nykyisestä. Pienemmän iPhone XS:n seuraajan akun koko kasvaisi enemmän, jopa 20–25 prosenttia. Halvimman iPhone XR:n seuraajan akun kapasiteetti vuorostaan pysyisi olennaisesti nykyisellään – kasvua voi olla 0–5 prosenttia.

Akun koon lisäämisen lisäksi Apple on lisäämässä kaikkiin puhelimiin uuden kaksisuuntaisen latauksen, joten puhelinta voi halutessaan käyttää vaikkapa Apple Watchin tai AirPodsien lataamiseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.