>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S10:n sormenjälkilukijan huijaaminen on helppoa – Näin se onnistuu

Manu Pitkänen

Galaxy S10:n sormenjälkilukijan huijaaminen on helppoa – Näin se onnistuu
Älypuhelimissa yleistyneiden biometristen tunnistautumiskeinojen huijaamisesta on tullut yleinen kansanhuvi, joten myös Galaxy S10:n näytön alle upotetun sormenjälkilukijan kestävyys huijauksia vastaan on laitettu koetukselle.

Imgurissa darkshark-nimimerkkiä käyttänyt henkilö kertoo ohittaneensa Galaxy S10:n sormenjälkilukijan tekaistun sormenjäljen avulla melko vaivattomasti. Väärennettävän sormenjäljen hän nappasi viinilasista, minkä hän siirsi tämän jälkeen Photoshopiin siistittäväksi ja siitä edelleen 3ds Maxiin, jossa sormenjälkeen saatiin kolmiulotteista profiilia.

3D-tulostin laitettiin tämän jälkeen töihin ja kolmen yrityksen jälkeen lopputuloksena syntyi malli, jolla ohitettiin puhelimen sormenjälkitunnistus.

I attempted to fool the new Samsung Galaxy S10's ultrasonic fingerprint scanner by using 3d printing. I succeeded.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.