iPhone XS:n seuraajasta tulossa isompi – Ottaa mallia halppismallista

Manu Pitkänen

iPhone XS:n seuraajasta tulossa isompi – Ottaa mallia halppismallista
Apple on korottamassa nykyisen iPhone XS -puhelinmallin seuraajan näytön kokoa 6,1 tuumaan tänä vuonna, kertoo japanilainen Macotakara-verkkosivusto. iPhone XS:n näyttö on kooltaan 5,8-tuumainen, mutta edullisemmassa iPhone XR:ssä on 6,1-tuumainen näyttö.

Macotakaran mukaan tämän vuoden iPhone-mallit tulevat säilyttämään aiemmista malleista tutun Lightning-portin, vaikka iPadeissa onkin otettu käyttöön USB-C-liitäntä. Apple aikoo pakata puhelimen myyntipakkaukseen kuitenkin USB-C-Lightning-laturikaapelin sekä 18 wattisen laturin. Puhelimien akku siis latautuu täyteen nopeammin, vaikka akkujen kapasiteetin on huhuttu kasvavan nykyisestä.

Sivuston mukaan Apple aikoisi lisätä huippumalleihin kolmikennoisen kameran. Ajatuksena on laajentaa kameran zoom-aluetta. Aiemmin kolmannen kameran ajateltiin toimivan syvyyden mittaamisessa, mutta nämä suunnitelmat on päätetty iPhonien osalta lopettaa. Syvyyskamera aiotaan kuitenkin lisätä vuonna 2020 julkaistavaan iPadiin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.