Samsungin taittuvanäyttöinen puhelin myyntiin Suomeen – Uusi rajapyykki ylittyi älypuhelinten hinnassa

Jami Virtanen

Samsungin taittuvanäyttöinen puhelin myyntiin Suomeen – Uusi rajapyykki ylittyi älypuhelinten hinnassa
Samsung tuo ensimmäisenä taittuvanäyttöiset älypuhelimet Suomen markkinoille.

Galaxy Foldin ennakkomyynti alkaa 26. huhtikuuta, jolloin suomalaiset voivat tehdä varauksen saadakseen laitteen ensimmäisten joukossa koko maailmassa. Sen toimitukset alkavat 3. toukokuuta Samsung.comista, Telialta, Elisalta ja DNA:lta tilanneille. Galaxy Foldiin pääsee myös tutustumaan toukokuun alusta alkaen valikoiduissa operaattoreiden myymälöissä sekä Samsung Shop-In-Shopissa Tammiston Gigantissa.

Galaxy Fold edustaa täysin uutta älypuhelinluokkaa, jossa 7,3 tuuman näyttö taittuu kompaktiksi, etunäytöllä varustetuksi puhelimeksi.

– Olemme ylpeitä voidessamme olla ensimmäisiä markkina-alueita, jossa asiakkaamme pääsevät käsiksi tähän uuteen ja innovatiivisen älypuhelinluokkaan. Galaxy Fold on täysin ainutlaatuinen tuote, joka on yli kymmenvuotisen kehitystyön tulos ja samalla Samsungin innovaatiokyvyn ilmentymä. Galaxy Foldin perustan muodostavat huippuominaisuudet, joita asiakkaamme arvostavat ja odottavat tuotteiltamme. Odotamme innolla, miten kuluttajat päätyvät hyödyntämään taittuvanäyttöisten puhelimien tarjoamia uusia käyttömahdollisuuksia, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.Galaxy Fold on saatavissa hopeisen Space Silverin ja mustan Cosmos Blackin väreissä. Samsung kertoo myös mahdollisuudesta suunnitella itse puhelimensa ulkonäön verkkokaupassaan yhdistämällä Martian Green- ja Astro Blue -värejä kahteen korostusväriin laitteen kehyksessä sekä saranassa.

Puhelimen hinta on Suomessa 2100 euroa ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Puhelimen mukana ostaja saa myös Samsungin langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet, kevlar-suojakuori sekä vuoden vakuutus Samsung Care+ -palvelun kautta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -22%

Oppo A77 5G
286 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 367 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.