Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Julkaisuryöppy – Samsung paljasti peräti viisi uutta Galaxy A -sarjan puhelinta

Manu Pitkänen

Julkaisuryöppy – Samsung paljasti peräti viisi uutta Galaxy A -sarjan puhelinta
Samsung kertoi hiljattain yksinkertaistavansa mallistojen nimeämistä yhdistämällä edullisille puhelinmalleille varatun Galaxy J -malliston Galaxy A -mallistoon. Heti perään korealaisyhtiö aloitti Galaxy A -malliston täydentämisen.

Suomeen on tulossa yhteensä viisi uutta Galaxy A -sarjan puhelinta: A80, A70, A50, A40 ja A20e. Malliston tavoitteena on tuoda kalliimmista puhelinmalleista tuttuja ominaisuuksia budjettitietoisten kuluttajien ulottuville. Samsung lupaa malliston olevan yhtiön iskevin tuotesarja koskaan. Galaxy A50:n Samsung paljasti jo helmikuussa.

Kaikista edellä mainituista puhelinmalleista löytyy pikalataus ja Dolby Atmos -äänentoisto, ovat yhteisiä kaikille A-malleille. Samsungin Infinity Super AMOLED -näyttö on vakiovaruste kaikissa puhelimissa A40:stä alkaen. Kaikissa puhelimissa on vähintään kaksoiskamerajärjestelmä.

Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80:ssä on 6,7-tuumainen FHD+ Super AMOLED -näyttö, kääntyvä 48MP / 8MP / 8MP kamera, 3700 mAh akku (superpikalataus) ja näytönalainen sormenjälkilukija. Puhelimen suositushinta on 679 € ja sen myynti alkaa kesällä. Galaxy A80 tulee saataville hopeisena, kultaisena ja mustana.Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70:ssä on 6,7-tuumainen FHD+ Super AMOLED -näyttö, 32MP etukamera, takana 32MP pääkamera / 5MP syvyyskamera / 8MP ultralaajakulmakamera, 4500 mAh akku (superpikalataus) ja näytönalainen sormenjälkilukija. Puhelimen suositushinta on 429 € ja sen myynti alkaa toukokuussa.

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50:ssä on 6,4-tuumainen FHD+ Super AMOLED -näyttö, 25MP etukamera, takana 25MP pääkamera / 5MP syvyyskamera / 8MP ultralaajakulmakamera, 4000 mAh akku ja näytönalainen sormenjälkilukija. Puhelimen suositushinta on 379 € ja se on jo myynnissä Suomessa.

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40:ssä on 5,9-tuumainen FHD+ Super AMOLED -näyttö, 25MP etukamera, takana 16MP pääkamera / 5MP laajakulmakamera, 3100 mAh akku ja sormenjälkilukija. Puhelimen suositushinta on 249 € ja sen myynti alkaa 11. huhtikuuta.

Samsung Galaxy A20e

amsung Galaxy A20e:ssä on 5,8-tuumainen HD+ TFT -näyttö, 8MP etukamera, takana 13MP pääkamera / 5MP laajakulmakamera ja 3000 mAh akku. Puhelimen suositushinta on 199 € ja sen myynti alkaa toukokuussa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.