Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype päivittää iOS- ja Android-sovelluksen: Tuki näytön jakamiselle

Puhelinvertailu

Skype päivittää iOS- ja Android-sovelluksen: Tuki näytön jakamiselle
Aikoinaan Skypen ja videopuheluiden välille pystyi vetämään käytännössä yhdysmerkit, mutta nykyisin kilpailu pikaviestimissä ja videopuheluitakin tarjoavissa sellaisissa on paljon kovempaa.

Onneksi näin, sillä se on tarkoittanut, että myös Skype joutuu parantamaan sovelluksiaan. Niinpä uudessa esiversiossa Skype tarjoaa jälleen uusia ominaisuuksia.

Mobiilikäyttöjärjestelmien (Android ja iOS) Skype-sovellukset ovat beetaversiossa päivittyneet niin, että nekin tukevat nyt näytön jakamista. Ominaisuus on todettu erittäin käytännölliseksi tietokoneilla, mutta käyttökohteita löytyy varmasti myös mobiililaitteilla niin yritys- kuin yksityiskäytöstäkin.

Ominaisuus on lisäksi saatavilla melkoisen rajoitetusti mobiililaitteilla ja pahimmat kilpailijatkaan eivät sitä tue, joten se on selkeä etu Skypelle.

Tässä vaiheessa ominaisuus on saatavilla vain Skype Insiders -testaajille, mutta se todennäköisesti saapuu piakkoin myös muille.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.