Vuoto: Galaxy Note 10 saapuu kahtena versiona

Puhelinvertailu

Vuoto: Galaxy Note  10 saapuu kahtena versiona
Samsungin uuden Galaxy S10 -lippulaivapuhelimen julkaisusta ei ole kulunut vielä kauaakaan, mutta katseet ovat jo Samsung-faneilla varmasti tulevassa Note-mallissa.

Erityisesti tehokäyttäjien unelmapuhelimena vuosikaudet pidetty Galaxy Note saapuu uutena versiona jälleen alkusyksyllä, mutta ensimmäiset vuodot ovat jo löytäneet tiensä verkkoon.

SamMobilen tietojen mukaan tuleva Galaxy Note saapuu nimittäin kahtena mallina, jotka tunnetaan mallinimillä SM-N970 ja SM-N975. Kyse ei myöskään ole pelkästään esimerkiksi Euroopan ja Yhdysvaltain markkinoille suunnitelluista eri malleista, vaan niillä on myös olennaisia ominaisuuseroja.

Mallien koko, näytön koko ja muut speksit vaihtelevat kahden mallin välillä, joka viittaisi nykyisistä huippupuhelimista tuttuun normaalikokoiseen ja plus-kokoiseen malliin.

Näytön koon lisäksi huhuissa on ollut esimerkiksi kolmois- ja neloskamerajärjestelmät, ja olettaa saattaa, että kameran lisäksi myös akku on kookkaampi plus-mallissa.Molemmista on myöskin tulossa vielä oma 5G-versio, mutta sen saatavuus on rajoitetumpaa.

Galaxy Note 10 esitellään todennäköisesti elo, kuten sen edeltäjä Galaxy Note 9 (kuvassa).
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -46%

Sony Xperia 5 IV
521 € Dustin Home
799 € Proshop
978 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 964 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 9 – hinta laskenut -39%

Xiaomi Mi 9
498 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 821 €

Motorola Moto G82 – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G82
280 € Hobby Hall
300 € Proshop
310 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 374 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.