Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 7:n julkaisupäivästä saatiin uutta vihiä

Manu Pitkänen

OnePlus 7:n julkaisupäivästä saatiin uutta vihiä
Viime viikolla julkaistujen huhujen perusteella OnePlus julkaisisi seuraavan sukupolven älypuhelimensa toukokuun 14. päivänä. Aikaa on siis enää jäljellä vain vajaa kuukausi.

Ishan Agarwalin julkaisemien tietojen mukaan lanseeraus olisi tuona päivänä maailmanlaajuinen. Markkinoille olisi tulossa OnePlus 7 -puhelimen lisäksi myös edistyneempi Pro-malli. OnePlussan tiedetään esittelevän tänä vuonna 5G:llä varustetun puhelinmallin, joten OnePlus 7 Pro lienee kyseinen puhelin. Teknologian toimittaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä Qualcomm, sillä sen teknologiaa OnePlus esitteli MWC-messuillakin.

OnePlus 7:ssä odotetaan olevan Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri. Lisäksi on luvassa pop-up-tyylinen etukamera, jolloin koko etupuoli voidaan varata näyttöä varten. Puhelimessa on näillä näkymin kolmoiskamerajärjestelmä ja näyttöön upotettu sormenjälkilukija.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.