Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple yritti ostaa Intelin modeemibisneksen – Neuvottelut kuihtuivat kasaan

Manu Pitkänen

Apple yritti ostaa Intelin modeemibisneksen – Neuvottelut kuihtuivat kasaan
Apple on yrittänyt ostaa ainakin osan Intelin modeemiliiketoiminnasta, uutisoi Wall Street Journal.

Neuvottelut liiketoimintakaupoista alkoivat viime kesänä, mutta ne päättyivät tuloksettomina hiljattain. Ilmeisesti neuvotteluiden katkeaminen liittyy Applen ja Qualcommin solmimaan yhteistyöhön, jonka myötä yhtiöt keskeyttävät oikeustaistelut toisiaan vastaan ja Apple hankkii puhelimien modeemit jatkossa Qualcommilta. Yhteistyön julkistamisen aikaan Intel kertoi lopettavansa 5G-modeemien kehityksen älypuhelimiin.

Applen huhutaan kehittävän omaa modeemia iPhoneihin, joten Intelin liiketoimintojen osto olisi nopeuttanut hanketta valtavasti. Syystä tai toisesta sopimukseen ei päästy. Intel etsii nyt liiketoiminnalle uutta ostajaa. Kiinnostuneita ostajia ei välttämättä ole jonoksi asti, sillä Intelin modeemibisneksen tärkein asiakas on ollut Apple, joka oletettavasti hankkii modeemit jatkossa muualta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.