Uusia vuotokuvia – Tältä näyttää OnePlus 7 Pro

Manu Pitkänen

Uusia vuotokuvia – Tältä näyttää OnePlus 7 Pro
OnePlus paljasti hiljattain esittelevänsä seuraavan sukupolven puhelinmallistonsa 14. toukokuuta. Puhelimista tiedetään jo paljon, mutta uusia vuotoja tulee siitä huolimatta. WinFuture.de-sivusto on esimerkiksi julkaissut OnePlus 7 Pro -mallin viralliset lehdistökuvat.

Kuvissa nähdään OnePlus 7 Pro niin edestä kuin takaa, mutta mitään varsinaista uutta ne eivät kuitenkaan paljasta. Pro-versio kun näyttää harvinaisen paljon samalta kuin sisarmalli OnePlus 7. Molemmissa puhelimissa käytetään koko etupuolen kattavaa näyttöä. Etukameran aiheuttama sijoitteluongelma on ratkaistu lisäämällä puhelimen yläosaan pop-up-mekanismi, joka pompauttaa etukameran näkyviin aina tarvittaessa.

OnePlussan toimitusjohtaja Peter Lau on luvannut Pro-mallin sisältävän käänteentekevän AMOLED-näytön, jonka virkistystaajuus on 90 hertsiä. Käytännössä tavallista korkeampi virkistystaajuus mahdollistaa sulavamman katselukokemuksen, kun näytöllä esitetään nopeasti liikkuvaa sisältöä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.