Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia vuotokuvia – Tältä näyttää OnePlus 7 Pro

Manu Pitkänen

Uusia vuotokuvia – Tältä näyttää OnePlus 7 Pro
OnePlus paljasti hiljattain esittelevänsä seuraavan sukupolven puhelinmallistonsa 14. toukokuuta. Puhelimista tiedetään jo paljon, mutta uusia vuotoja tulee siitä huolimatta. WinFuture.de-sivusto on esimerkiksi julkaissut OnePlus 7 Pro -mallin viralliset lehdistökuvat.

Kuvissa nähdään OnePlus 7 Pro niin edestä kuin takaa, mutta mitään varsinaista uutta ne eivät kuitenkaan paljasta. Pro-versio kun näyttää harvinaisen paljon samalta kuin sisarmalli OnePlus 7. Molemmissa puhelimissa käytetään koko etupuolen kattavaa näyttöä. Etukameran aiheuttama sijoitteluongelma on ratkaistu lisäämällä puhelimen yläosaan pop-up-mekanismi, joka pompauttaa etukameran näkyviin aina tarvittaessa.

OnePlussan toimitusjohtaja Peter Lau on luvannut Pro-mallin sisältävän käänteentekevän AMOLED-näytön, jonka virkistystaajuus on 90 hertsiä. Käytännössä tavallista korkeampi virkistystaajuus mahdollistaa sulavamman katselukokemuksen, kun näytöllä esitetään nopeasti liikkuvaa sisältöä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.