Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple muuttaa iPhonien antenneja – Luvassa parempi sisätilanavigointi

Manu Pitkänen

Apple muuttaa iPhonien antenneja – Luvassa parempi sisätilanavigointi
TF Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo kertoo uudessa raportissaan Applen aikovan muuttavan tänä vuonna iPhonien antenniratkaisuita. Kuo ounasteli antenniteknologian muutosta jo viime vuoden lopulla, mutta tämän vuoden iPhonen massatuotannon alkamisen lähestyessä, Applen suunnitelmat alkavat varmistua.

Nykyisissä iPhoneissa käytettävissä nestekidepolymeeripohjaisissa (LCP) antenneissa on ollut tuotanto-ongelmia, jotka ovat vaikuttaneet antennien vastaanottokykyyn korkeilla matkapuhelintaajuuksilla. Seuraavissa puhelinmalleissa käytettävissä modifioiduissa PI-antenneissa tätä ongelmaa ei pitäisi olla, minkä lisäksi antennit ovat edullisempi valmistaa. Vuonna 2020 Apple aikoo Kuon mukaan siirtyä takaisin LCP-antenneihin ja päivittää matkapuhelinverkkoteknologian 5G-aikaan.

Apple aikoo lisäksi parantaa antennien ultralaajakaistatukea, minkä myötä puhelimien tarkkuus sisätilanavigoinnissa paranee oleellisesti.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.