OnePlus 7 -sarja saa uuden teknologian, ensimmäinen UFS 3.0 -älypuhelin markkinoilla?

Puhelinvertailu

OnePlus 7 -sarja saa uuden teknologian, ensimmäinen UFS 3.0 -älypuhelin markkinoilla?
OnePlus 7, ja tietysti sen parempi sisarmalli OnePlus 7 Pro, ovat pian valmiita parrasvaloihin. Yhtiö onkin alkanut jo paljastaa laitteiden ominaisuuksista, kuten se on aiemminkin tehnyt.

Nyt tiedetään jo muun muassa, että puhelimet ovat epävirallisesti vedenkestäviä ja näyttö on huippulaatua. XDA:n eilisen arvion mukaan se saattaa myös olla ensimmäinen UFS 3.0 -tallennustilalla varustettu älypuhelin markkinoilla.

Sen piti alkujaan olla Galaxy Fold, mutta nyt kun Samsung on joutunut viivästyttämään Foldin markkinoille saapumista, siirtyy soihtu seuraavalle. Huhujen mukaan OnePlus nopeuttaa tällä kertaa laitteitaan mm. uuden muistiteknologian avulla.

OnePlus-perustaja Carl Pei reagoikin nopeasti XDA:n juttuun ja vahvisti, että OnePlus 7 -sarja saapuu todellakin uudella UFS 3.0 -tallennusmuistilla.

Tämä tarkoittaa jopa kaksinkertaista lukunopeutta ja yli puolitoistakertaista kirjoitusnopeutta edeltäjän UFS 2.1 -muistiin verrattuna.Valitettavasti on melko todennäköistä, että OnePlus sisällyttää UFC 3.0 -muistin vain kalliimpaan OnePlus 7 Pro -laitteeseen, mutta se jää nähtäväksi.

Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

OnePlus Nord N30 – hinta laskenut -23%

OnePlus Nord N30
218 € CDON
284 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 283 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -20%

Oppo Reno10 Pro
467 € CDON
733 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 581 €

OnePlus 11 – hinta laskenut -19%

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Gigantti
999 € Proshop
999 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.