>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 7 -sarja saa uuden teknologian, ensimmäinen UFS 3.0 -älypuhelin markkinoilla?

Puhelinvertailu

OnePlus 7 -sarja saa uuden teknologian, ensimmäinen UFS 3.0 -älypuhelin markkinoilla?
OnePlus 7, ja tietysti sen parempi sisarmalli OnePlus 7 Pro, ovat pian valmiita parrasvaloihin. Yhtiö onkin alkanut jo paljastaa laitteiden ominaisuuksista, kuten se on aiemminkin tehnyt.

Nyt tiedetään jo muun muassa, että puhelimet ovat epävirallisesti vedenkestäviä ja näyttö on huippulaatua. XDA:n eilisen arvion mukaan se saattaa myös olla ensimmäinen UFS 3.0 -tallennustilalla varustettu älypuhelin markkinoilla.

Sen piti alkujaan olla Galaxy Fold, mutta nyt kun Samsung on joutunut viivästyttämään Foldin markkinoille saapumista, siirtyy soihtu seuraavalle. Huhujen mukaan OnePlus nopeuttaa tällä kertaa laitteitaan mm. uuden muistiteknologian avulla.

OnePlus-perustaja Carl Pei reagoikin nopeasti XDA:n juttuun ja vahvisti, että OnePlus 7 -sarja saapuu todellakin uudella UFS 3.0 -tallennusmuistilla.

Tämä tarkoittaa jopa kaksinkertaista lukunopeutta ja yli puolitoistakertaista kirjoitusnopeutta edeltäjän UFS 2.1 -muistiin verrattuna.Valitettavasti on melko todennäköistä, että OnePlus sisällyttää UFC 3.0 -muistin vain kalliimpaan OnePlus 7 Pro -laitteeseen, mutta se jää nähtäväksi.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.