OnePlus 7 -sarja saa uuden teknologian, ensimmäinen UFS 3.0 -älypuhelin markkinoilla?

Puhelinvertailu

OnePlus 7 -sarja saa uuden teknologian, ensimmäinen UFS 3.0 -älypuhelin markkinoilla?
OnePlus 7, ja tietysti sen parempi sisarmalli OnePlus 7 Pro, ovat pian valmiita parrasvaloihin. Yhtiö onkin alkanut jo paljastaa laitteiden ominaisuuksista, kuten se on aiemminkin tehnyt.

Nyt tiedetään jo muun muassa, että puhelimet ovat epävirallisesti vedenkestäviä ja näyttö on huippulaatua. XDA:n eilisen arvion mukaan se saattaa myös olla ensimmäinen UFS 3.0 -tallennustilalla varustettu älypuhelin markkinoilla.

Sen piti alkujaan olla Galaxy Fold, mutta nyt kun Samsung on joutunut viivästyttämään Foldin markkinoille saapumista, siirtyy soihtu seuraavalle. Huhujen mukaan OnePlus nopeuttaa tällä kertaa laitteitaan mm. uuden muistiteknologian avulla.

OnePlus-perustaja Carl Pei reagoikin nopeasti XDA:n juttuun ja vahvisti, että OnePlus 7 -sarja saapuu todellakin uudella UFS 3.0 -tallennusmuistilla.

Tämä tarkoittaa jopa kaksinkertaista lukunopeutta ja yli puolitoistakertaista kirjoitusnopeutta edeltäjän UFS 2.1 -muistiin verrattuna.Valitettavasti on melko todennäköistä, että OnePlus sisällyttää UFC 3.0 -muistin vain kalliimpaan OnePlus 7 Pro -laitteeseen, mutta se jää nähtäväksi.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Motorola Moto E32s – hinta laskenut -18%

Motorola Moto E32s
129 € CDON
134 € Proshop
154 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.