Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google paljasti Pixel 3A:n – Lupaa puhelimelle kovaa akkukestoa

Manu Pitkänen

Google paljasti Pixel 3A:n – Lupaa puhelimelle kovaa akkukestoa
Yksi tämän päivän odotetuimmista Google I/O -julkistuksista oli kiistatta uuden edullisemman Pixel-puhelimen esittely. Uudessa Google Pixel 3a:ssa on hyödynnetty tekoälyratkaisuja niin, että se saavuttaa saman tai paremman ominaisuustason kuin kilpailijat kalliimmalla raudalla.

Pixel 3a maksaa Yhdysvalloissa 399 dollaria ja se tulee valikoiduilla markkinoilla saataville jo tänään. Valitettavasti Suomi ei kuulu näiden maiden joukkoon. Puhelin tulee saataville mustana, valkoisena ja vaalean purppurana.

Google kehui esityksessään Pixel-puhelimien Night Sight -kuvaustilaa ja vertasi sen valovoimaisuutta iPhone X:llä hämärässä otettuun kuvaan. Yhtiö lupaa Pixel 3a:n akun kestävän yhdellä latauksella peräti 30 tuntia ja puhelimen mukana toimitettava 18 watin laturi ehtii ladata akkuun 7 tunnin käyttöä vastaavan virran vain 15 minuutissa.

Pixel 3a tulee saataville 5,6-tuumaisena (Full HD+ OLED-näyttö). Lisäksi valittavana kuuden tuuman näytöllä varustettu XL-malli (479 dollaria).

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.