Samsung kysyy Galaxy Foldin tilaajilta: Haluatko edelleen ostaa puhelimen?

Manu Pitkänen

Samsung kysyy Galaxy Foldin tilaajilta: Haluatko edelleen ostaa puhelimen?
Galaxy Note7:n sekoilut ovat varmasti edelleen Samsungin johdon mielissä, minkä takia se haluaa kaikkien uusien laitteiden lanseerauksen sujuvan ongelmitta. Samsung oli vähällä astua sudenkuoppaan Galaxy Foldin kanssa, sillä laitteen taittuvasta näytöstä löytyi vakavia puutteita vain muutamia päiviä ennen virallista julkaisua.

Taittuvanäyttöisen Galaxy Foldin ennakkotilauksia alettiin ottaa vastaan ennen huhtikuun puoliväliä ja tämän jälkeen muutamia laitteita lähetettiin teknologiasivustojen kokeiltavaksi. Kriitikoiden käytössä selvisi kuitenkin nopeasti, että Galaxy Foldin näyttö ei ole todellakaan valmis kaupalliseen lanseeraukseen. Näyttöä suojasi ohut kalvo, joka alkoi kuoriutua pois muutaman taittelukerran jälkeen. Osa testaajista jopa kuvitteli, että näytön toiminnan kannalta tärkeä kalvo olisi pelkkä irrotettava suojakalvo – he siis rikkoivat laitteen tietämättään.

Samsung päätti 22. huhtikuuta painaa jarrua ja perui huhtikuun 26. päiväksi suunnitellun julkaisun. Samsung ei ole sen jälkeen kertonut koska se aikoo julkaista Galaxy Foldin. Laitteen korjaamisessa menee kuitenkin vielä aikaa, sillä Samsung on ottanut ennakkotilausasiakkaisiin yhteyttä ja pyytänyt varmennusta sille, että haluavatko he todella vielä hankkia laitteen ennakkotilauksen kautta.Mikäli ennakkotilausta ei vahvista toukokuun viimeiseen päivään mennessä tai Samsung ei ole ennen sitä toimittanut laitetta, peruuntuu tilaus automaattisesti.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.