Samsung kysyy Galaxy Foldin tilaajilta: Haluatko edelleen ostaa puhelimen?

Manu Pitkänen

Samsung kysyy Galaxy Foldin tilaajilta: Haluatko edelleen ostaa puhelimen?
Galaxy Note7:n sekoilut ovat varmasti edelleen Samsungin johdon mielissä, minkä takia se haluaa kaikkien uusien laitteiden lanseerauksen sujuvan ongelmitta. Samsung oli vähällä astua sudenkuoppaan Galaxy Foldin kanssa, sillä laitteen taittuvasta näytöstä löytyi vakavia puutteita vain muutamia päiviä ennen virallista julkaisua.

Taittuvanäyttöisen Galaxy Foldin ennakkotilauksia alettiin ottaa vastaan ennen huhtikuun puoliväliä ja tämän jälkeen muutamia laitteita lähetettiin teknologiasivustojen kokeiltavaksi. Kriitikoiden käytössä selvisi kuitenkin nopeasti, että Galaxy Foldin näyttö ei ole todellakaan valmis kaupalliseen lanseeraukseen. Näyttöä suojasi ohut kalvo, joka alkoi kuoriutua pois muutaman taittelukerran jälkeen. Osa testaajista jopa kuvitteli, että näytön toiminnan kannalta tärkeä kalvo olisi pelkkä irrotettava suojakalvo – he siis rikkoivat laitteen tietämättään.

Samsung päätti 22. huhtikuuta painaa jarrua ja perui huhtikuun 26. päiväksi suunnitellun julkaisun. Samsung ei ole sen jälkeen kertonut koska se aikoo julkaista Galaxy Foldin. Laitteen korjaamisessa menee kuitenkin vielä aikaa, sillä Samsung on ottanut ennakkotilausasiakkaisiin yhteyttä ja pyytänyt varmennusta sille, että haluavatko he todella vielä hankkia laitteen ennakkotilauksen kautta.Mikäli ennakkotilausta ei vahvista toukokuun viimeiseen päivään mennessä tai Samsung ei ole ennen sitä toimittanut laitetta, peruuntuu tilaus automaattisesti.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
292 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Honor X7b – hinta laskenut -25%

Honor X7b
149 € Gigantti
149 € Euronics
149 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
675 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.