Samsung-pomo rauhoittelee – Galaxy Foldin julkaisu koittaa pian

Manu Pitkänen

Samsung-pomo rauhoittelee – Galaxy Foldin julkaisu koittaa pian
Muutama päivä sitten Samsung lähetti Galaxy Fold -puhelimen ennakkotilaajille viestin, jossa kysyttiin uudelleen tilaajan kiinnostuksesta hankkia puhelin itselleen. Samassa yhteydessä oli mahdollisuus perua laitteen tilaus. Mikäli viestiin ei reagoida, tilaus peruuntuu automaattisesti jos Samsung ei kykene toimittamaan laitetta toukokuun loppuun mennessä.

Viestistä nousi pieni kohu, sillä sen perusteella Samsung ei tietäisi vieläkään koska sen yli 2000 euroa maksava puhelin olisi julkaisukunnossa. Alun perin Galaxy Foldin piti tulla myyntiin huhtikuun lopulla, mutta julkaisua lykättiin puhelimen taittuvassa näytössä havaittujen puutteiden takia. Samsungin mobiiliyksikön johtaja DJ Koh on lähestynyt mediaa rauhoitellakseen tilannetta.

Kohin mukaan yhtiö on paikallistanut vikojen taustalla olevan syyn. Tuotantoprosessissa laitteeseen pääsi ilmeisesti joitain aineita, joiden takia näyttö ei kestänyt niin hyvin kuin oli luvattu. Päätös uudesta julkaisupäivästä tehdään tänään tai huomenna. Näytön rakennetta aiotaan myös muuttaa niin, ettei kuluttajat repisi vahingossa näyttöä suojaavaa kalvoa pois.Kohin mukaan Galaxy Foldin julkaisu ei tule venymään turhan pitkälle.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € CDON
338 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto Razr 2022
849 € Lenovo
1066 € CDON
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1149 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.