Samsung-pomo rauhoittelee – Galaxy Foldin julkaisu koittaa pian

Manu Pitkänen

Samsung-pomo rauhoittelee – Galaxy Foldin julkaisu koittaa pian
Muutama päivä sitten Samsung lähetti Galaxy Fold -puhelimen ennakkotilaajille viestin, jossa kysyttiin uudelleen tilaajan kiinnostuksesta hankkia puhelin itselleen. Samassa yhteydessä oli mahdollisuus perua laitteen tilaus. Mikäli viestiin ei reagoida, tilaus peruuntuu automaattisesti jos Samsung ei kykene toimittamaan laitetta toukokuun loppuun mennessä.

Viestistä nousi pieni kohu, sillä sen perusteella Samsung ei tietäisi vieläkään koska sen yli 2000 euroa maksava puhelin olisi julkaisukunnossa. Alun perin Galaxy Foldin piti tulla myyntiin huhtikuun lopulla, mutta julkaisua lykättiin puhelimen taittuvassa näytössä havaittujen puutteiden takia. Samsungin mobiiliyksikön johtaja DJ Koh on lähestynyt mediaa rauhoitellakseen tilannetta.

Kohin mukaan yhtiö on paikallistanut vikojen taustalla olevan syyn. Tuotantoprosessissa laitteeseen pääsi ilmeisesti joitain aineita, joiden takia näyttö ei kestänyt niin hyvin kuin oli luvattu. Päätös uudesta julkaisupäivästä tehdään tänään tai huomenna. Näytön rakennetta aiotaan myös muuttaa niin, ettei kuluttajat repisi vahingossa näyttöä suojaavaa kalvoa pois.Kohin mukaan Galaxy Foldin julkaisu ei tule venymään turhan pitkälle.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.