Tältä se iPhone XI sitten näyttää? Suojakuoret vuotivat jo nettiin

Manu Pitkänen

Tältä se iPhone XI sitten näyttää? Suojakuoret vuotivat jo nettiin
Uuden iPhonen julkaisu tarkoittaa suojakuori- ja lisälaitevalmistajilla "uuden vuoden" alkamista, niin valtava merkitys Applen puhelimilla tahtoo olla valmistajien bisnekseen. Odotteluun ei ole varaa, vaan uuden kuoret pitää saada myyntiin mielellään jo ennen kuin puhelin on edes julkaistu.

Suojakuorivalmistajat ovat erityisesti tunnettuja reippaista ja riskialttiista varaslähdöistä. Nytkin Slashleaks on julkaissut kuvia seuraavan sukupolven iPhonelle tarkoitetusta suojakuoresta, jonka joku brändi on teettänyt joko Applen kertomiin tietoihin perustuen tai sitten tuotesuunnittelun lähtökohdaksi on otettu kevään vuodoissa paljastuneet tiedot.

Jos kuorien taustalla on Applen viralliset tiedot, antavat kuvat hyvän näkemyksen miltä seuraavan sukupolven iPhone tulisi näyttämään. Ainakin kameraosasta on tulossa varsin hallitsevn näköinen, kun takapuolelle on mahdutettu kolme kennoa.

Mikäli kuvat perustuvat jo nähtyihin vuotoihin, on niiden informaatiosisältö yhtä tyhjän kanssa eivätkä todista mitään suuntaan eikä toiseen. Se ainoastaan osoittaa sen, että joku on valmis valmistuttamaan tuhansittain suojakuoria, joita ei voida välttämättä myydä. Taloudellinen riski on siis suuri, mutta se pitää ottaa jos haluaa olla ensimmäinen markkinoilla.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -24%

Sony Xperia 5 IV
719 € Dustin Home
937 € CDON
982 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 945 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
410 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.