Kevyempää nettideittailua – Tinderistä tulossa Lite-versio

Manu Pitkänen

Kevyempää nettideittailua – Tinderistä tulossa Lite-versio
Huippusuosittua Tinder-deittisovellusta kehittävä Match Group kertoi osavuosituloksen julkistamisen yhteydessä, että se aikoo julkaista palvelusta Lite-version. Kyseinen sovellus on suunniteltu perussovellusta kevyemmäksi, eikä se kuluta yhtä paljoa kallisarvoista mobiilidataa.

Sovellus on suunnattu etupäässä kehitysmaihin, joissa matkapuhelinverkot eivät ole yhtä kehittyneitä kuin länsimaissa ja siksi mobiilidatan kuluttaminen on hyvin kallista. Google on itse julkaissut Androidista kevyemmän Go-version ja lisännyt sen kylkeen kevennettyjä Go-versioita suosituimmista sovelluksista. Facebook on seurannut perässä ja yhdeltä jos toiseltakin sovelluskehittäjältä on tullut Lite/Go-versiointeja heidän pääsovelluksista.

Tinder Litelle ei annettu tarkkaa julkaisuaikataulua, mutta sen pitäisi tulla kuitenkin saataville lähiaikoina. Uusi sovellus antaa mahdollisesti miljoonille ihmisille paremman pääsyn deittimarkkinoille Aasian ja Etelä-Amerikan alueella.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.