>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Steam Chat julkaistiin Androidille ja iPhonelle

1
Manu Pitkänen

Steam Chat julkaistiin Androidille ja iPhonelle
Pelaajat ovat aktiivisia viestijöitä, minkä takia Valvekin on kehittänyt heidän yhteydenpitoon tarkoitetun viestipalvelun – Steam Chatin. Tuo kyseinen palvelu on tullut nyt mobiilin – sovellus on saatavilla niin iOS:lle kuin Androidillekin.

Koska pelaajat tykkäävät viestiä hyvin kirjavalla tavalla, tukee myös Steam Chatin mobiilisovellukset useita eri mediatyyppejä ja muotoilutyylejä. Keskusteluihin voi lisätä videoit, twiittejä, giffejä ja emojeita. Luonnollisesti Steam Chat tukee ryhmäkeskusteluita ja kustomoitavia ilmoituksia. Äänichat ei ole ainakaan vielä mukana sovelluksissa, mutta suurin osa desktop-sovelluksen ominaisuuksista löytyy myös mobiilista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
akakakak (vahvistamaton)

1

Ihan turha. Steamille löytyy jo mobiilisovellus, josta chat toiminnallisuuskin löytyy. Tätä ei vaan ole enää kehitetty ainakaan iOSlle. Viime päivitys tullut 2 vuotta sitten. Vieläkään ei olla optimoitu käyttöliittymää iP X kokoisille luureille. Sen sijaan että tehdään uusi sovellus jossa on yksi ominaisuus, miksei olisi voinut päivittää olemassaolevaan sovellukseen käyttöliittymä uudelle kuvasuhteelle ja päivittämään sen chat ominaisuus tämän uuden tasolle?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.