Uuden Honor-puhelimen markkinointi keskeytettiin Suomessa – Odotetaan selkeämpää tilannetta

Manu Pitkänen

Uuden Honor-puhelimen markkinointi keskeytettiin Suomessa – Odotetaan selkeämpää tilannetta
Kerroimme tällä viikolla Huawein puhelimien myynnin sukeltamisesta Suomessa, minkä taustalla on Yhdysvaltojen asettamat kauppaesteet. Esteiden takia Huawein liiketoimintasuhteet useiden teknologiayhtiöiden kanssa ovat katkenneet, eikä se välttämättä kykene hoitamaan vaikkapa ohjelmistopäivityksiä vanhoihin puhelimiin sovitulla tavalla.

Lisäksi suomalaiset operaattorit ovat ilmoittaneet, etteivät ne joko ota Huawein uutuuspuhelimia myyntiin tai sitten ne harkitsevat asiaa hyvin vakavasti. Yhdysvaltojen päätöksillä on siten ollut konkreettisia vaikutuksia myös Suomen älypuhelinkauppaan. Vaikutukset eivät ole jääneet pelkästään tähän, vaan Huawei on esimerkiksi keskeyttänyt uusien Honor-puhelimien markkinointikampanjan Suomessa.

Huawein Suomen ja Baltian yhteiskuntasuhde- ja viestintäjohtaja Hennariikka Andersson kertoo Kauppalehdelle, että Honor 20 -älypuhelinmallin markkinointia on päätetty lykätä, jotta Googlen ja Huawein välinen tilanne selkiytyy. Jo käynnissä oleviin kampanjoihin ei aiota puuttua.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.