HIGH.FI uutisvahti Androidille päivittyi - v1.150 tuo 64-bittisyyden ja bugikorjauksia

Petteri Pyyny

Kotimainen, käyttäjien rakastama Androidin uutissovellus päivittyi - 64-bittisyys käyttöön
Muikealla 4,1/5,0 arvosanalla Google Playssa porskuttava HIGH.FI Uutisvahti Androidille on päivittynyt uuteen versioon. Kaikkia kotimaan uutismedioita sekä tuhansia uutissivustoja muista maista seuraava uutissovellus on saatavilla nyt myös 64-bittisille Android-alustoille. Uusin versio kantaa versionumeroa v1.150.

Muutos liittyy Android-laitteiden prosessoritekniikan muutokseen ja 64-bittisten järjestelmäpiirien yleistymiseen. Sama sovelluspaketti sisältää siis versiot molemmille, 32-bittiselle ja 64-bittiselle arkkitehtuurille, eli käyttäjän ei tarvitse huolehtia siitä, tuleeko ladattua oikea versio. Mutta 64-bittistä arkkitehtuuria käyttävät Android-laitteet hyötyvät nopeammasta toiminnasta sovelluksen kanssa.

Samalla olemme korjanneet myös pari bugia, joita edellisen version jälkeen on sovelluksesta löytynyt. Sovelluksen oma toimintavarmuus on nykyisin käytännössä 100 prosentin luokkaa, mutta luonnollisestikin mm. puolentoista viikon takainen palvelintemme kaatuminen aiheutti käyttökatkon myös HIGH.FI'n sovellukseen.Jos seuraat uutisia aktiivisesti, ota sovelluksemme testikäyttöön saman tien! Latauslinkki alla:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Sivuhuomiona mainittakoon, että eiliset jääkiekkohuuman jälkimainingit nostivat uutisten lukumäärät tämän vuoden ennätyslukemiin.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Realme 8 – hinta laskenut -38%

Realme 8
194 € CDON
297 € Proshop
305 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 315 €

Samsung Galaxy A13 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A13
99 € Telia
139 € Gigantti
139 € Power

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.