Todellinen Pokemon-vuosi on tulossa – Näitä julkaisuja odotetaan jo

Manu Pitkänen

Todellinen Pokemon-vuosi on tulossa – Näitä julkaisuja odotetaan jo
Vuodesta 2020 on tulossa julkaisujen täyteinen vuosi kaikille Pokémon-faneille, sillä Pokémon Company aikoo julkaista ensi vuonna liudan uusia pelejä, sovelluksia sekä mielenkiintoisesti nimetyn Pokémon GO Plus + -rannekkeen.

Luvassa on esimerkiksi Pokémon Sleep- ja Pokémon Home -sovellukset. Ensinnä mainittu pyrkii pelillistämään nukkumisen tarkkailemalla pelaajan unta ja valveilla olemista. Seuranta tapahtuu edellä mainitulla Pokémon GO Plus + -rannekkeella, jota voi päivisin käyttää Pokémon Go -pelissä nykyisen Pokémon GO Plus -rannekkeen tapaan.

Pokémon HOME -sovelluksen ajatuksena on vuorostaan toimia keskitettynä pilvipalveluna, joka kerää tietoja eri Pokémon-peleistä kerätyistä hahmoista. Sovelluksen kautta on myös mahdollista vaihtaa hahmoja kavereiden kesken. Ohjelma toimii iOS:llä, Androidilla ja Switchillä.

Pokémon Company aikoo julkaista peliyhtiö DeNAn kanssa Pokémon Masters -nimisen pelin niin ikään vuonna 2020. Pelistä ei tällä hetkellä tiedetä paljoakaan, mutta luvassa on kuulemma "uudenlainen Pokémon-taistelutapa". Pelikokemus on optimoitu mobiilipelaamiseen, joten tässäkin pelissä liikkuminen on ilmeisesti kaiken keskiössä. Lisätietoja pelistä on tulossa kesäkuun aikana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
740 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 11i
349 € Teleoutlet
778 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.