Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Todellinen Pokemon-vuosi on tulossa – Näitä julkaisuja odotetaan jo

Manu Pitkänen

Todellinen Pokemon-vuosi on tulossa – Näitä julkaisuja odotetaan jo
Vuodesta 2020 on tulossa julkaisujen täyteinen vuosi kaikille Pokémon-faneille, sillä Pokémon Company aikoo julkaista ensi vuonna liudan uusia pelejä, sovelluksia sekä mielenkiintoisesti nimetyn Pokémon GO Plus + -rannekkeen.

Luvassa on esimerkiksi Pokémon Sleep- ja Pokémon Home -sovellukset. Ensinnä mainittu pyrkii pelillistämään nukkumisen tarkkailemalla pelaajan unta ja valveilla olemista. Seuranta tapahtuu edellä mainitulla Pokémon GO Plus + -rannekkeella, jota voi päivisin käyttää Pokémon Go -pelissä nykyisen Pokémon GO Plus -rannekkeen tapaan.

Pokémon HOME -sovelluksen ajatuksena on vuorostaan toimia keskitettynä pilvipalveluna, joka kerää tietoja eri Pokémon-peleistä kerätyistä hahmoista. Sovelluksen kautta on myös mahdollista vaihtaa hahmoja kavereiden kesken. Ohjelma toimii iOS:llä, Androidilla ja Switchillä.

Pokémon Company aikoo julkaista peliyhtiö DeNAn kanssa Pokémon Masters -nimisen pelin niin ikään vuonna 2020. Pelistä ei tällä hetkellä tiedetä paljoakaan, mutta luvassa on kuulemma "uudenlainen Pokémon-taistelutapa". Pelikokemus on optimoitu mobiilipelaamiseen, joten tässäkin pelissä liikkuminen on ilmeisesti kaiken keskiössä. Lisätietoja pelistä on tulossa kesäkuun aikana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.