Seuraavan sukupolven Pixeleiden tuotanto käynnistymässä – Tältä se voi näyttää

Manu Pitkänen

Seuraavan sukupolven Pixeleiden tuotanto käynnistymässä – Tältä se voi näyttää
Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin uusi Android Q -käyttöjärjestelmä ja uuden sukupolven Pixel-puhelimet tulevat saataville lokakuussa. Jotta puhelimet pääsevät nopeasti kauppoihin, pitää laitteiden päästä tuotantoon ajoissa.

Käytännössä Pixeleiden tuotannon valmistelu lienee tällä hetkellä käynnissä, minkä takia verkkoonkin on tullut jo kuvavuotoja Pixel 4:n rungon muotista. Kuvavuodon perusteella puhelimeen olisi tulossa varsin massiivinen neliskanttinen kamerauloke. Samankaltainen uloke lienee tulossa myös seuraavan sukupolven iPhoneihin, joten siitä voi hyvinkin syntyä uusi muotoilutrendi.

Unbox Therapyn Lewis Hilsentegerin mukaan seuraavan sukupolven Pixel-puhelimissa olisi ainakin kaksoiskamera, mutta se ei vielä selitä neliskanttista kamerauloketta. Kenties kameroiden kylkeen on tulossa muistakin sensoreita.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.