Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei mokasi pahemman kerran – Syötti puhelimiin mainoksia

Manu Pitkänen

Huawei mokasi pahemman kerran – Syötti puhelimiin mainoksia
Huawein päässä mokattiin syystä tai toisesta pahemman kerran, sillä useisiin kiinalaisvalmistajan puhelimiin alkoi tällä viikolla ilmestyä lukitusnäytön taustakuvia, joissa näkyi Booking.com-hotellivarauspalvelun mainoksia.

Lukitusnäkymän taustakuvat olivat tyypillisesti kauniita lomatunnelmaan johdattelevia kuvia, joihin oli lisätty Booking.comin logo. Mainokset näkyivät henkilöillä, jotka olivat valinneet taustakuvaksi tehtaalla ladatut maisemakuvat. Mainokset näkyivät ainakin seuraavissa puhelinmalleissa: P30 Pro, P20, P20 Lite, Honor 10 ja P20 Pro.

Mainoksista nousi luonnollisesti sosiaalisessa mediassa kova poru, minkä seurauksena Huawei päätti reagoida asiaan nopeasti ja poisti mainosmaiset taustakuvat omilta palvelimiltaan, joten ongelmaa ei pitäisi enää olla. Huawei ei virallisessa kommentissaan kuitenkaan todennut, että oliko kyse inhimillisestä virheestä vai tarkoituksellisesta kokeilusta.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.