Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen

Manu Pitkänen

Hot Wheelsin uusilla autoilla keräät kierrosaikatiedot älypuhelimeen
Älypuhelin on lähes kasvanut lasten käsiin kiinni, minkä takia leluyhtiötkin yrittävät hyödyntävät älypuhelimien koukuttavuutta omien tuotteiden markkinoinnissa. Esimerkiksi Hot Wheels -autoja markkinoiva Mattel on tuomassa markkinoille NFC-lähilukua hyödyntävän Smart Track -ajoradan ja sekä ajoneuvot.

NFC-teknologian avulla lapset voivat skannata autot omaan älypuhelimeen, minkä lisäksi Race Portal -älyportaalin avulla voi pysyä kärryillä omista huippuajoista kullakin ajoneuvolla. Portaalin keräämät kierrosaikatiedot siirtyvät Hot Wheels -älypuhelinsovellukseen, joten Hot Wheels -kuski voi seurata omien kierrosaikojen kehittymistä ajan saatossa.

Portaali ja uudet NFC:llä varustetut autot ovat yhteensopivia vanhojen Hot Wheels -ajoratojen kanssa, joten vanhoja osia voi hyödyntää hyvin pitkälle. Yksi Hot Wheels id -auto maksaa 6,99 dollaria ja kaksi autoa sisältävä Race Portal maksaa vuorostaan 39,99 dollaria. Kaksi autoa, portaalin ja 16 rataosaa sisältävä Smart Track Kitillä on taas hintaa jo 179,99 dollaria.Uudet Hot Wheels -tuotteet ovat saatavilla toistaiseksi vain Apple Storesta ja autot toimivat iPhonien kanssa. Android-sovellus on tulossa saataville 10. heinäkuuta.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.