Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko tässä uusi hittipeli? Pokemon Gon kehittäjä julkaisi Harry Potter -mobiilipelin

Manu Pitkänen

Onko tässä uusi hittipeli? Pokemon Gon kehittäjä julkaisi Harry Potter -mobiilipelin
Pokemon GO -hittipelin kehittänyt Niantic on julkaissut uuden paljon hittipotentiaali sisältävän pelin, Harry Potter -fantasiakirjasarjaan perustuvan Harry Potter: Wizards Uniten.

Peli on toistaiseksi saatavilla Yhdysvalloissa ja Britanniassa, mutta kummassakin maassa se on ladattavissa sekä iOS:lle että Androidille. Suomalaiset Android-käyttäjät voivat ennakkorekisteröityä Google Playssä, jolloin he saavat ensimmäisinä tietää koska peli julkaistaan täällä. Nianticin ajatuksena on ilmeisesti porrastaa pelin julkaisua samalla tavalla kuin Pokemon Gon kanssa, jotta palvelun kapasiteettia pystytään paremmin säätämään kysynnän mukaan.

Niantic soft-lanseerasi pelin Australiassa ja Uudessa-Seelannissa jo toukokuussa, mutta nyt on kyse varsinaisen maailmanlaajuisen julkaisun aloittamisesta.

Ajatukseltaan Harry Potter: Wizards Unite -mobiilipeli muistuttaa todella paljon Pokemon Gota. Pelissä siis kierrellään ympäri fyysistä ympäristöä, etsitään erilaisia artefakteja ja autetaan ystäviä aivan kuten kirjasarjassakin Harry Potter tekee.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.