Onko tässä uusi hittipeli? Pokemon Gon kehittäjä julkaisi Harry Potter -mobiilipelin

Manu Pitkänen

Onko tässä uusi hittipeli? Pokemon Gon kehittäjä julkaisi Harry Potter -mobiilipelin
Pokemon GO -hittipelin kehittänyt Niantic on julkaissut uuden paljon hittipotentiaali sisältävän pelin, Harry Potter -fantasiakirjasarjaan perustuvan Harry Potter: Wizards Uniten.

Peli on toistaiseksi saatavilla Yhdysvalloissa ja Britanniassa, mutta kummassakin maassa se on ladattavissa sekä iOS:lle että Androidille. Suomalaiset Android-käyttäjät voivat ennakkorekisteröityä Google Playssä, jolloin he saavat ensimmäisinä tietää koska peli julkaistaan täällä. Nianticin ajatuksena on ilmeisesti porrastaa pelin julkaisua samalla tavalla kuin Pokemon Gon kanssa, jotta palvelun kapasiteettia pystytään paremmin säätämään kysynnän mukaan.

Niantic soft-lanseerasi pelin Australiassa ja Uudessa-Seelannissa jo toukokuussa, mutta nyt on kyse varsinaisen maailmanlaajuisen julkaisun aloittamisesta.

Ajatukseltaan Harry Potter: Wizards Unite -mobiilipeli muistuttaa todella paljon Pokemon Gota. Pelissä siis kierrellään ympäri fyysistä ympäristöä, etsitään erilaisia artefakteja ja autetaan ystäviä aivan kuten kirjasarjassakin Harry Potter tekee.Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.