Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Odotettu Harry Potter -peli saapui myös Suomeen

Manu Pitkänen

Odotettu Harry Potter -peli saapui myös Suomeen
Uusi Harry Potter: Wizards Unite ei ehtinyt paljoa vanheta sovelluskaupoissa ennen kuin peli saatiin myös Suomeen. Ennen juhannusta maailmanlaajuisesti lanseerattu peli ilmestyi viikonlopun aikana myös Suomen App Store- ja Google Play -sovelluskauppoihin.

Pelin kehitämisvastuun on saanut Pokemon Go -hittipelistä tunnettu Niantic, joten odotukset maailmanlaajuisesta menestyksestä ovat korkealla myös Harry Potter -pelin suhteen. Molempien pelien perusajatus on samankaltainen eli pelaajan on tarkoitus kiertää ja ihmetellä omaa ympäristöään puhelimen välityksellä sekä etsiä samalla virtuaalisesta maailmasta artefakteja ja auttaa omia ystäviä.

Suomen lisäksi peli julkaistiin samaan aikaan 24 muussa maassa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.